Åsögatan 176

Snälla gå in på Eniro och sök på Åsögatan 176 och klicka på GATUVY! Klicka er sedan vidare upp på det röda huset och där på andra våningen kommer ni se något helt sjukt kul :D





Vart några bokstäver ifrån Tino me :)

 hjb b           vjjh  b nv cxss  // Tino

Pravidel

Nu har man börjat käka Pravidel för att mjölken ska minska , får se hur lång tid det tar..
Just nu mår jag bara allmänt dåligt utav dom , huvudvärk , illmående & jätte yr :S . 
Men hoppas dom hjälper iaf för mina bröst håller på att ta död på mig nu :( .
Tino käkar ju ersättning nu för tiden , det verkar funka jätte bra för han har inte haft ont i magen lr nånting iaf , men fyf*n va skiten luktar nu ist man blir ju spyfärdig :O .
Som imorse när jag mådde så illa så va jag tvungen att säga åt Claes så han fick fixa de där för jag klarade inte av de :S .

VAD PRAVIDEL ÄR OCH VAD DET ANVÄNDS FÖR ?

Pravidel används vid följande tillstånd:

  • Parkinsons sjukdom. Pravidel har samma effekt som det kroppsegna ämnet dopamin. Brist på dopamin orsakar bl a Parkinsons sjukdom (yttrar sig i darrningar, skakningar och muskelstelhet).

  • Behandling av oregelbunden eller utebliven menstruation, av infertilitet, eller minskad sexuell lust (minskad libido) orsakad av för höga prolaktinhalter. För att förhindra igångsättning av eller för att avbryta amning, av medicinska skäl, eller mjölkflöde ur brösten framkallat av t.ex. läkemedel. Pravidel hämmar utsöndring av hormonet prolaktin, som bl.a. är nödvändigt för en normal mjölkproduktion hos ammande mödrar, eller en normal sexualfunktion hos både män och kvinnor


  • Braiga , dåliga dag !

    Idag har det vart KANON kul & riktigt tråkigt !
    Vi börjar med det som är kanon kul :) , jag & Tino for till Bollnäs & umgicks med goa bruden Maria & lillbruden Tindra , hur kul som helst !
    Vi gick ner på stan ( ångrar att vi gick !) , fyfan vad de va tungt , de va ju OPLOGAT överallt & skjuta en barnvagn i en massa snö är SKIT jobbigt , jag lovar !
    Men envis & glad så tog vi oss ner iaf efter en massa om & men :p .
    Väl nere så gick vi till nya skoaffären , kappahl & Lindex , de vart en del grejer där men skriver längre ner vad som följde med hem :) .
    Sen vart dom små hungrig i magen så vi gick till Krokanen så vi 4 käkade , vart grillade mackor för mig & Maria , MUMS säger jag bara :) .
    Efter det så vart de Bvc
    ( nu kommer det tråkiga ! )
    Vi gick dit pga av att Tino inte hade ätit på 7-8 timmar , han VÄGRAR att ta tutten ;( !
    Så jag fick gå dit , pumpa ur tuttarna & låna ersättning ifrån Maria , ja pratade såklart med en bvc-sköterska innan jag gav de..
    Så nu är det slut ammat för min del , faaaan ;( !
    jag som vill amma !
    Menmen , tbx till det roliga :)
    Efter Bvc så gick vi ner på stan igen så då gick vi till Såfin & shoppade kläder till oss mammor , bra smak du Maria ;) , efter det så vart det Lekstugan & shoppade lite små saker där & sen vidare till Top & tå ( heter de så ? ).
    Efter de vart de Torgboden sen slutade våran dag på stan så vi tog bussen hem till Maria , Claes mötte oss vid bussen :) . Gud vilken go mamma Maria har , herregud , i liiiiiike :D .
    Sen så åkte jag , Claes & Tino till Max & käkade lite , de va 4månader sen jag åt där så de va gott :) .

    Imorn blir det kyrkis & umgås med folket där , treeeevligt måste jag säga :) .

    Nu ska ni få spana in inköpslistan
    Napphållare , sån man sätter i kläderna
    Sån man har ersättningspulver i
    2 par byxer
    1 body
    2 par strumpor
    En hel dinosaurie ( stavning :P ? ) dress med taggar & grejer , SKIT söt :)
    badbyxor
    Dregel-lapp
    1 linne åt mig
    1 tröja åt mig

    Kluven

    Ja jag är riktigt kluven med det här med mat till Tino nu..
    Vet inte om jag ska pumpa ur & ge honom i flaska för att få vila brösten lr om jag ska ge ersättning lr båda delarna ?
    Jag velar fram & tbx hela tiden i den där frågan , det är jätte jobbigt men funderar på att försöka pumpa ur & ge honom för de gör verkligen ont nu när han äter .
    Hur skulle ni ha gjort ?

    & bestämmer jag mig för att pumpa ur & ge honom så har jag några frågor till er & hoppas ni har svar :) .
    1. Kan man pumpa ur & förvara bröstmjölk ?
    2. måste man frysa den lr ha den i kylen ?
    3. Hur länge isf kan man ha den i kylen/frysen ?
    4. Hur värmer man upp den , under kranen lr vattenbad ?


    Hoppas verkligen ni vill ta er tid & svara på mina frågor :)

    Tuttkär

    Min pojk är verkligen tuttkär :) .
    Skulle ge han tillägget igår innan vi la oss men NEJ de tyckte inte han , han vart hysterisk & spottade ut de hela tiden så jag gav upp till slut :p , men imorse testade vi för jag tänkte att han ska få smaka lite på de & så , då gick det mke bättre men han låg & tittade på mig precis som att jag ska förklara för honom va de är jag lurar i honom..
    När han låg där & åt ur flaskan då kände jag mig taskig på nå vis eftersom jag inte ammade honom , jag har ju lixom mjölk men det gör ont :( .
    Hoppas verkligen att smärtan ger sej nu så jag kan fortsätta amma , jag vill ju lixom det & jag tror Tino oxå vill de .
    -
    Idag har vi hunnit med en liten promenad , känner mig inte riktigt pigg just nu , känner mig lite små hängig på nå vis !
    När vi kom hem så fick Tino stå ute & sova en liten stund med sin babyvakt sen när han vaknade så vart det ner i källaren & tvätta lite så allt är klart till nästa vecka , lika bra att börja nu så jag inte har allt i helgen för då blir jag bara så stressad & efterdom vi ska vara borta nästan en vecka så är det en del som ska med :) .
    Imorn ska de tydligen bli ett jäkla skit väder , hoppas de inte är allt förjävligt för jag tänkte försöka ge mig iväg till Bollnäs ändå för att träffa Maria & Tindra , har ju sett framemot de så nu får inte vädret förstöra för mig tkr ja :p .


    tuttar hit & dit

    Vart ju Bvc idag för prat om tuttarna mina , dom vill ju inte som jag vill längre..
    Skit tuttar !
    Men iaf så kom vi fram till att ge honom ersättning med amningen bara på kvällen & se om han står sej längre över natten så mina bröst får vila lite då eftersom jag har ont i dom så får vi se om vi får igång amningen igen , jag vill ju det men nu när vi kör med flaska så kanske han ratar tuttarna helt , men de är väl sånt man får ta om det blir så , får se hur det blir..
    Huvudsaken är ju att han är mätt & glad tkr jag !
    -
    Längtar tills på Onsdag , då ska jag & Tino till Bollnäs & umgås med Maria :) .
    Det är så skönt att få umgås med henne , hon är ju riktigt trevlig & mysig tjej + att hon har en dotter på PRICK 1 vecka mindre än Tino & då vet hon precis vad man pratar om & hur man har det ju & vi har ju kommit nästan lika långt i mamma livet :) .
    Så vi ska göra Bollnäs osäkert med barnvagnarna & så ska vi shoppa lite , fick ju reda på att de är 50% på en barnkläds affär & då vart man ju inte alls sugen på att gå dit ;) , sen ska jag leta skötväska & kanske nå kläder åt mig för nu märks det verkligen att man går ner på kläderna :p , så jag måste ha nått mitt i mellan nu för jag kan inte ha mina jeans i min startvikt så jag vill ha ett par mitt i mellan nu , men de är absolut inte långt kvar till startvikten , 5kg , ja ni läste rätt 5KG :D , ÖVERLYCKLIG ;)


    Ni är bra , mke bra

    Tuttnervös

    Imorn blir det Bvc , jag är nervös över det besöket faktiskt !
    Det kanske slutar med att jag kanske inte ska amma mer , känner mig värdelös ;( !
    Håll tummarna för mig imorn..

    -

    Lördag !
    Igår asså , då kom Maria & Tindra till byn :)
    Det va jätte kul , gjorde inge speciellt men de va ändå en kanon dag tkr ja .
    Det började med att vi skulle till Lindberg men när vi kommer dit så va de SJÄLVKLART stängt så de va bara att vända om & gå ner på byn igen , så då ringde vi Nicken så han följde med oss till Pizzeria Edsbyn & jag käkade , svullot Carro ;) .
    Sen va blöjorna full på dom små & magarna tom så då gick vi upp till Nicken's mamma å bytte + mata dom sen bar de iväg på en promenad sen hem till Ella där vi spenderade sista tiden innan vi åkte hemåt :) .
    Blir nog att åka till Bollnäs på Onsdag & umgås med Maria & Tindra , läängtar :) .

    Nej de va en tråkig uppdatering , men skriver nog mer imorn om hur det gick på Bvc , har en klump i magen :( !

    22 januari




    21 januari

    Idag vart det tandläkaren för dom skulle aktivera nån grej på min tandställning så imorn kommer man ha ont i munnen igen , jippie....not !
    det tog typ 10min iaf sen åkte vi till Preem & där vart vi nån timme , snacka om att Tino va i centrum där , alla stod som en ring runt bordet nästan & skulle prata & kika på honom , vårat charmtroll :) !
    Han charmar in sej lätt hos folk den där , han kastar sitt flörtöga på folk sen smälter dom ju haha .
    Efter Preem så vart det Ica & handla lite smått & gott , vart typ bara nyttiga saker eftersom här strävas de att gå ner i vikt men vet inte hur jag har lyckats gå ner 2kg som har fuskat så mke me chips & godsaker :o , men ingen är ju gladare än jag iaf ;) .
    När vi hade ätit så gick vi på en rask 45minuters promenad , vart ju lite små svettig kan ja lova :p , när vi hade gått den så gick vi hem till Ola & Helen , drack kaffe & pratade en massa skit , även Andres & Daniel va där :) .
    Det va riktigt kul !
    Helen , jag & Claes ska försöka komma iväg varje kväll på en riktigt promenad nu , ska se till att det blir så nu !
    Jag lånade även Helen's bärsele , får se om man får nånting gjort nu då för Tino vill ju vara med överallt :) .

    En fråga , ni som har rökt hur blir ni av med röksuget :O ?
    Asså de är så jävla jobbigt nu , jag börjar bli nervklen & gråtfärdig...
    ooooorkar inte mer :(

    tossingar



    han har hittat dom , dom två små , han drar & sliter å vill gärna smaka på dom där två sakerna som rör sej där nere..
    Tittar han för länge på dom så blir han arg , goplutten :)


    Frågor till er

    Frågor till er :) . 

    1. Va är lämpligaste sättet att gå ner i vikt tkr ni ?
    Jag tänker INTE dra ner på maten nu medans jag ammar .

    2. Måste man ha pass till småttingar när man åker utomlands ?

    3. Ni som har barn har ni vart utan för Sverige med era små innan dom vart 1 år ?

    4. Nån som vet vart man hittar badbyxor till dom små & vad dom kostar ?

    Vart inte så många men :p , hoppas på svar iaf :D

    Tandis

    Nu ni , nu ska ni få läsa ;)
    Jag ska skryta lite , Tino's första tand har pluppat ut , inte helt men den syns :D .
    Snacka om att man är stolt fast det är lite gnälligt här hemma just nu men de kan man ju förstå att de är när det växer tandisar i munnen på honom .
    Ska försöka få ett kort på den , men de går ju inte så bra när han stretar emot & absolut inte vill att jag drar i hans läpp haha :p .
    Bra söt pojken min ♥ !

    Idag vart det iaf 1timmes promenad , skönt att röra på fläsket lite sen efter det kom Ella & hälsade på lite , trevligt med sällskap tkr jag :D .
    Nån dag här så ska jag träffa Maria & Tindra , de är efterlängtat !
    -
    Nästa gång vi åker ner till Uppsala så ska jag köpa badbyxor åt Tino sen ska vi till fyrishov & bada har jag bestämt :D .
    Ska tvinga med hans mormor så man kan simma några längder oxå om inte Claes vill med då så han kan bada lite med honom medans jag simmar några längder :) .

    Nu ska jag mata lillskrutt sen blir det nog att sova, gonatt på er :)

    Vackra flicka


    fotat utav mig :)


    dåligt me uppdateringar

    Ja det har blivit dåligt med det , men jag har inget bloggsug pga av mitt mående..
    Eller ärligt talat så vet jag inte hur jag mår just nu , de är verkligen upp & ner !
    Nej det är INGENTING med Tino att göra lr min mammaroll !
    Vissa människor vet vad det handlar om men tänker tyvär inte berätta för allt & alla..
    -
    Gårdagen va väldigt lyckad måste jag säga , skönt att det är över nu ;) .
    Fick jätte fina presenter utav folk , ska skriva upp dom..om jag kommer ihåg alla vill säga ;) .
    Han fick :
    Ett sparkonto me 1000kr på de
    ett till konto me 3000:- 
    Såndär man gör fot/handavtryck
    en till sån fast en ram bredvid
    En minnestavelram lr hur man ska säga
    En fyrhjuling , fast den får han när han är 3,5 år , då blir de race me moffa hans :)
    Jätte stor mysig nalle
    En rolig bok som Anna & Jonas hade bytt ut namnen i
    Min första tandburk
    En matstol som man även kan ha som en gungstol
    Pengar
    Kläder
    En overall som man kan göra till åkpåse
    En gummiklubba så han kan hjälpa pappsen ;)
    En jätte fin hemmagjord tavla

    Kommer inte ihåg allt men där va en del iaf :)

    Nu ska vi kika på Dag-Otto filmen hos pappa , Anneli är även här :D

    Dop



    Bilden får tala för sej själv , kommer mer bilder nån dag !
    Tack alla för en otroligt fin dag & jätte fina presenter :)


    Trök inlägg

    Idag har jag inte gjort så mke , min syster har vart här & umgåts me mig & sen har jag tvättat , plockat & plocka fram kläder & sånt som vi ska ha till dopet imorn..
    Sen kom bästaste Andreas förbi & hälsade på , drack kaffe & käkade bullar :) . 
    Du är bra du !
    Vill ni veta en sak , jag är nervös , jag tjatar ihjäl er med ordet nervös haha .  
    Jag går nog & är nervös HELT i onödan , det kommer säkert gå jätte bra & de kommer vara fint , är helt säker på det men kan inte sluta vara nervös ändå :p .
    Det är ju inte 5 människor som kommer heller, vi kommer vara runt en 40 stycken om inte mer , vi får se imorn :)
    Har inte hållt räkningen alls men min goa svärmor hjälper mig med det för jag är så surrig just nu , mke att tänka på !
    Det kommer kanske upp bilder imorn på kvällen lr så kommer det på söndag , beror helt på hur trött jag kommer vara imorn kväll :p .
    -
    Lite läskigt t.o.m min syster har drömt om att jag är gravid med 2:an , men nej det är jag ju inte :p .
    Men det är lite komiskt haha , men det får allt vänta !
    Jag ska njuuuuuuta utav min älskade , OTROLIGT VACKRA son ett bra tag till :)

    Nej nu ska jag hoppa i säng , först mata Tin♥ lite :) .

    Tänkte bjuda på en bild som jag fick utav Andreas oxå :)


    före-efter



    Va till Anna igår så hon färgade mig , vart jätte nöjd :) .
    Men de är lite ljusare än på bilden , kanske kommer nå nytt kort sen ;) .

    Måste ju göra lite reklam lr hur man ska säga .

    Anna Söder
     , till henne ska ni gå om ni vill gå därifrån nöjd JÄMT :) .
    Jag har ALDRIG gått därifrån missnöjd , jag litar på henne & är aldrig orolig för att de kommer bli dåligt .
    Hon får jämt fria händer när hon ska klippa lr färga mig så jag rekomenderar verkligen henne :)


    Jag älskar dig



    där är mitt hjärta nån timme gammal , det finns verkligen inget finare än han !
    Jag älskar honom mest utav allt på denna jord , skulle kunna lämna precis allt för honom för han är verkligen mitt liv , mitt allt .
    Min kärlek till honom går verkligen inte att beskriva i ord, omöjligt !
    Jag sitter & gråter ibland när jag tittar på honom , jag är så lycklig som har fått en så fin son så tårarna bara forsar ner för kinderna med ett leende på läpparna , jag är lycklig .

    Tino Emanuel Karlsson , jag älskar dig !


    Spelar..

    ..ingen roll vad man skriver ju så tar folk åt sej !
    Om jag skriver att jag inte menar nån speciell i inlägget så gör jag ju inte de men de verkar vara allt för många som tar åt sej fast jag inte har skrivit nå namn lr nå .
    Tänk att man ska få skit vad man än skriver , det är MIN blogg & jag skriver vad JAG VILL !
    Tkr ni inte om att läsa det jag skriver....LÄS INTE DÅ !
    Om jag har en fråga t.ex om nånting då vill ju jag ha svar typ inte en massa påhoppningar :S
    För menar jag en speciell person så skriver jag väl de !?

    Jag har en MASSA frågor men de är nog ingen idé att skriva ut dom för då får man en massa skit känns de som & jag bloggar inte för att få en massa skit ska ni veta , tkr ni om att kasta skit på folk , så gör de då !
    Men ni ska veta att jag tar inte åt mig , de gör jag verkligen inte för när nån kastar skit på mig så rinner de av mig som när man häver vatten på glapack , de bara rinner bort !

    Träning & gravid

    Idag har man lega i kan jag lova , vart en powerwalk's promenad sen hem till pappa sen gick jag till Signe & där vart det vedkastning för pappa ska ha hem ved så dom kan få lite värme :) .
    Efter det så gick jag hem & körde några situps , undra om de är nån som kommer ha träningsvärk imorn :O :cool: .
    Måste ju ligga i nu så man är fräsch till stranden i sommar ;) .
    Claes ska ju inte behöva skämmas , inte för att han gör det nu heller men vi kan ju låsas haha ;)
    -
    Inatt så drömde jag att jag var gravid med nr 2 , de kändes så verkligt & Tino låg i sin säng i drömmen & snarkade ( han gör de i verkligheten oxå ) så när jag vaknade inatt så va jag tvungen att känna & klämma på magen men det var ingen där :p .
    Men gud va man kan drömma ibland haha !
    Det kändes så verkligt .

    Nej om man ska ta & duscha så man är ren & fin tills mitt hjärta kommer hem , kanske inte är så fräscht att krama om mig just nu ;)

    -

    Ja det blir nog ingen ordning på min blogg på ett tag , jag vill så mke men de funkar inte haha :p
    Men jag lär väl mig i slutändan , hoppas ja !

    Jag börjar bli nervös , det är DOP PÅ LÖRDAG !
    Jag längtar som en tok , men är nervös för att man ska göra bort sej lr nå..
    Men de blir nog bra , men jag kommer nog inte klara av att hålla tårarna inne skulle ja tro , absolut inte när Helena ska sjunga haha :p
    Prästen va bra go , lugn & trevlig + att han är uppväxt en bit utanför uppsala , stort + i kanten där ;)


    Måste SKRYTA , jag ser en liten vit prick i Tino's tandkött..
    Kan det vara tänder påväg på stora killen :D ?
    Vi får vänta & se :) .

    Vart ett skit inlägg , nu ska jag ge mig på att försöka göra en ny header , en bättre ;)

    Har en hel del tankar & funderingar , men ingen idé att skriva ut dom !



    Kan ju länka till två bloggar jag har gjort om
    http://irene.blogg.se/
    http://jessicahellman.blogg.se/

    Kika in :)

    damp !

    Jag blir tokig på det här nu , jag får verkligen inte till de som jag vill ha de på bloggen ;(

    Menmen , jag ska väl inte ge upp , bara att bita ihop & fortsätta :P
    Så ni får faktiskt ursäkta om det ser förjävligt ut då & då , men jag SKA lyckas !


    :)

    Uräskta nu kommer det bli rörigt igen ;)


    Beslutsångest

    Jag kan verkligen inte bestäma vilka skor jag ska ha på dopet , så nu får ni äran att hjälpa mig :) .
    Jag ska ha leggins , blått långt linne som går ner över rumpan & en svart kofta kan man nästan säga .


    Mumsar

    Tino försöker äta upp sin pappa's arm :p



    Svar till anonym

    Hej! Allt bra med er? Du, en fråga, hur f-n gör man ny bakgrund o sånt på bloggen som du lyckas med? Nu har jag suttit ett ex antal timmar o försökt komma på hur... Är jag dum eller? Ha det så gött! Kram


    Svar : Det är väldigt lätt bara man lär sej :) . Avslöja vem du är så kanske jag kan hjälpa dig lr förklara hur man gör :)

    Under ombyggnad

    Yes nu sådär på kvällskanten när jag är klar me allt så började jag pyssla med bloggen men är inte klar än , blir lixom inte nöjd :( .
    Vet inte hur jag ska göra , ska fundera på saken :) .
    Så ursäkta om de är rörigt då & då på bloggen , men håll utkik för resultatet ;) .


    Ööööööverskottsenergi

    Jag har städat bort alla tomtar
    Dammat
    Plockat ner julgranen
    Bytt lampa i fönstret i sovrummet
    Tvättat Tino's kuddar
    Tvättat kläder
    Städat kylskåpet
    Gjort rent kattlådan
    Städat toan
    Plocka ordning i köks-skåpet ( mamma nu är de gjort ;) )
    Diskat & plockat upp sakerna ifrån Signe's lägenhet
    Möblretat om lite ljus & så
    Bytt duk & grejer i köket
    Klippt klorna på Raiha
    Men jag är inte klar än , ska dammsuga , torka golven & kanske möblrera om i sovrummet , vi får se vad gubben säger :P .

    Uppdaterar mer sen..

    Jag LÄÄNGTAR till den 16 !

    tänder

    När brukar dom första riskornen komma på småbarn :) ?




    -

    Är det nån som har lr har testat Skip Hop Duo Deluxe-skötväskan ?
    Isf trivs ni med den ?
    Är den rymlig ?

    Jag skulle vela ha den , den ser stor & bra ut + att jag tkr den är snygg :) .
    Men vet ni nån bra skötväska så tipsa mig :D


    Bvc & grejer

    Idag fick ju lillkillen våran sprutorna , ååh va han grät en liten stund sen va de bra , men han tittade på Monika (bvc-sköterskan) som att han skulle kunna strypa henne bara han kunde haha , plåga lillkillen sådär ;) .
    självklart vägde vi honom & mäte me
    6430g
    63cm
    (Jag hade gått ner 1kg över jul ;)  )
    han växer & står i & jag fick jätte mke beröm för att jag ammar heltid , de tyckte hon va kanon !
    Nästa gång ska vi prata om smakprover , men jag tänker vänta enda till 5-6 månader med det , tänker inte ställa till så han kankse inte vill ha tutten längre , vågar inte chansa & de sa ja åt Monika oxå & hon tyckte de va bra att vi vänta eftersom jag är så inställd på amningen..

    Eftersom han fick sprutorna idag så kanske han får feber , men har inte sett en enda skymt utav nått sånt än..
    Han är pigg & glad fortfarande så får hålla tummarna att de inte blir nå feber & skit inatt :) .
    Skulle ju gärna vela sova eftersom förkylningen tar kol på mig , men det märks hur de blir sen :)

    Jag har lånat en skiva utav Ella som jag började med idag , så imorn har jag väl träningsvärk haha :p .
    Hua , vart trött bara efter 10 min typ , de kändes verkligen att man är tooook otränad :p .
    Man skulle ha haft min mamma här så hon kan jaga mig runt bruket varje dag så jag tappar mina 10kg fortare , vill verkligen ner till mina kär 59kg igen så man vågar visa sej på stranden i sommar :p .

    Nej nu ska jag ta & gosa med min familj , sen hänga tvätt..


    ?

    Jag har suttit & funderat på en sak , VARFÖR vill man inte amma ?
    Det är väl en sak om man inte kan , men att välja bort amningen frivilligt vrf gör man de ?
    Amning som är så jäkla lämpligt , kan aldrig glömma nånting hemma , perfekt varmt m.m .




    Idag är mitt lilla hjärta 3månader :) ♥
    & han ska få sina sprutor idag , uscha..
    Uppdaterar mer efter bvc :)


    Tips....

    Jag vill ha en stor skötväska , med många fack & mke utrymmen i den..
    + att den ska vara billig ;) .
    Ge mig tips , va har ni för skötväska ?
    Trivs ni med den ?


    Blir så j*vla förbannad , kan inte sluta tänka på't !

    Kopierat ifrån : http://maliiingustavsson.blogg.se/

    Det handlade om ett par som var träningsnarkomaner. Hela deras vardag ägnade dom sig åt att träna och att veta exakt hur mycket kaloreier de kunde stoppa i sig, dom vägde maten och var helt tokiga i att hålla sin vikt. Efter att ha nått sitt mål med att väga så mycket som dom ville göra så blev plötsligt kvinnan gravid. Hon tänkte att ja men jag kan väl håll upp med träningen i ett år eller så sen börja igen. När lille nicklas som barnet hette föddes så gifte sig även paret. Men det blev inte alls som kvinnan tänkt sig, hon hade ju inte tid att träna för hennes lille tyrann som hon kallade sitt barn tog ju upp all tid och han hade förstört hennes välskulpturerade kropp.

     Efter giftemålet så bestämde hon sig iallafall för att börja träna på riktigt så hon och hennes man, som också var hennes personliga tränare, åkte iväg och tränade på deras gym och lämnade sonen ensam kvar i sin spjälsäng i någon timme. Efter att ha gjort så här i ett  par veckor så  var lille nicklas så undernärd att han skrek konstant, men paret hade inte tid att gå till doktorn med honom utan dom bara fortsatte att träna och sturnade i deras lille son. Men en dag när de kom hem så tyckte dom det var ovanligt tyst hemma och dom bara njöt av tyctnaden tills de att det gått en timme från de att dom kom hem, då märkte dom att deras lille son inte längre fanns vid livet, dom hade dödat sitt eget barn. Då gick det upp för dom vad dom egentligen hade hållt på med dom hade svält sitt barn till döds. Paret blev så rädda att de gömde deras lille sons smala kropp nere i källaren och låstades som om inget hade hänt, de gick och tränade som vanligt och betedde sig som att ingenting hade hänt, men när de uteblev från 6 månaderskontrollen så blev det klart att något inte stod rätt till och med hjälp av polisen och soc så hittades lilla nicklas kropp nere i parets källare och de båda dömdes till 20 år vardera i fängelse. Detta hände utomlands.

    Jag blev så jäkla förbannad när jag satt och läste det här samtidigt som jag fick tårar i ögonen. Hur sjutton kan man ens tänka tanken på att lämna ett litet barn ensamt? Det är fan helt sinnessjukt. Jag skulle kunna betala alla pengar i världen för att få träffa såna här människor och bara få göra exakt samma sak mot dom som de gjorde mot sitt barn, jag skulle ta straffet och det vet jag att det finns många fler som skulle göra. För så där gör man inte mot ett barn. Ett barn som är så oskuldsfullt och som är helt beroende av en annan människa. Hur fan kan man? Jag förstår inte. Det sanna förnuftet säger ju att man lämnar inte sitt barn ensamt, inte ens någon minut, det spelar ingen roll om barnet sover eller inte. MAN LÄMNAR INTE ETT BARN! Fan jag tror människor har blivit helt från vettet. Hur kan man tänka på sig själv i första hand och låta barnet gå sist? Det är ju helt vrickat. Barnen är det som ska gå i första hand och de är dom som behöver all ens uppmärksamhet och tid. Sig själv får man tänka på senare när det finns tid för det! När barnet blivit större och mer sjävlständigt. Man kan ju förfan träna med sitt barn. Det är väl bara ta barnvagnen och gå ut och promenera? Träna hemma. Nej usch va arg jag blir på sånt där. Jag blir helt tokig och kan inte sluta tänka på det. Fyfan säger jag bara. Såna människor ska fan inte ha barn. Vad ska man göra för att barn inte ska bli behandlade på det här viset? sätta kameror i varenda hus och ha full övervakning så att det inte händer? Världens folk har ju för fan mist förståndet helt. Jag tycker inte ett dugg synd om föräldrarna utan det är barnet som får lida det stackars lilla barnet som inte vet något annat och som inte kan skydda sig eller säga till att något är fel. Usch säger jag bara. Vilka jävla människor det finns. Borde fan vara skottpengar på såna.

    Älskade..

    läsare , jag blir så glad när jag kommer in & ser alla kommentarer & svar :) .
    Jag verkligen myser & ser framemot att fortsätta blogga & det blir nog fler såna där frågestunder till er , för jag vill att ni ska känna er delaktiga i min blogg lr hur man ska säga , hoppas ni förstår & känner att ni får vara "med" :) ?

    Har ni nå frågor till mig så är det bara att ställa dom , jag lägger upp ett inlägg & svarar till er isf :) .
    Svarar på ALLT mellan himmel & jord :) .

    Blir ett kort inlägg ikväll , min förkylning vill inte riktigt som jag vill..
    Börjar ledsna riktigt på den !


    -

    Tänkte ställa lite frågor till er , hoppas på svar :)

    1. Va vare de första ni tänkte när ni plussade ?

    2. Va det planerat ?

    3. Hur många barn skulle ni kunna tänka er att ha ?

    4. Vad är det som "skrämmer" er mest när man tänker på barnfronten ?

    5. Hur gammal va ni när ni plussade ?

    6. bor ni med pappan/blivande pappan ?

    7. när började ni köpa kläder till bebisen lr när tänker ni göra det ?

    äkta kärlek



    Jag älskar dig !


    Ursäkta min dåliga uppdatering


    Utveckling

    Vid 2 till 3 månaders ålder

    - börjar barnet få lite huvudbalans när det sitter i någons knä, men du får fortfarande ge stöd åt huvudet .
    När Tino va ungefär 1månad & 2 - 3veckor så kunde man ha honom sittandes i knä utan stöd till huvudet , försöker man lägga honom i famnen lr ha honom lutandes emot en så blir han TOKIG , goungen :p .

    kommunicerar det med leenden och skratt.
    Det har han oxå kunnat bra länge , men jag minns hans första leende som de va igår , guuud va jag mös när han log mot mig :) .



    Vad kan/kunde era barn när dom va runt 2-3månader :) ?
    Något speciellt ni minns extra mke , dela gärna med er .


    <3


    RSS 2.0