hej & hå, datalös som få.

Jajjamensan har ingen data än, men får se va "tomten" kommer me på Torsdag :). Ska till Harsa å hälsa på mormor å morfar då, jag längtar! Så mysigt att umgås med dom å dom får umgås me Tino som dom verkar storm trivas me. Vem trivs inte att umgås me Tino, när han är glad vill säga. Han har inte vart på topp humös på 2-3 veckor å de förstår ja om man tittar i hans mun så förstår man. Tänderna växer värre än ogräs. Vrf ska allt komma på samma gång för...lillskrutten min <3. Imorn kommer Min mamma å Micke + hundarna. Jaaaag läääääängtar kan jag lova, älskar när mamma kommer upp å denna gång så ska Micke få se hur vi bor, han har ju aldrig vart hit, men imorn :). Efter Harsa på Torsdag (blir ett lite hoppigt inlägg menmen) då ska vi spela bingolotto me världens bästa ifrån homna å sen på fredag så åker vi me dom till Maddes föräldrar stuga å firar nyår :). Käka god mat å mysa med barnen m.m, känns som en kanon nyår de :). Nää nu ska jag sova så man är pigg imorn när dom dyker upp :). Hörs mer. Blir lite bilder å grejer när de har kommit in en data i huset. Gonatt på er <3

:)

GOD JUL ALLIHOPA <3

grinig 1 vecka

Våran son har vart grinig i 1 vecka nu å snorig som satan å feber till & från. Nu har ja fått reda på va de är. Tino har fått 4 kindtänder på en & samma gång. Stackars liten! Jag vet ju själv hur jäkla jobbigt de är att ha ont i munnen, har ju de till å från hela tiden p.g.a tandställningen. Men jag hatar att se min lilla skrutt att ha såhär ont. Men nu vet jag ju vrf iaf å de är skönt att veta så man kan hjälpa honom lite. Han har fått alvedon & jag har smörjt munnen me alvedon för en stund sen så de verkar vara lite bättre iaf :). Man kanske får ett leende innan sängdags ifrån honom :). & mina jobbdagar är över nu, känns deppigt :(. Men hoppas på några fler dagar på Herrgårn, kanske nyår, får se :). Lät som att man skulle kanske få jobba på nått enstaka bröllop å grejer me å de är aldrig fel. Jag längtar! Hoppas man blir inringd för chefen lät väldigt nöjd me oss fast vi va "nybörjare". Ska kanske upp å prata lite skit me honom å se va han säger :). Nää nu blir de tv-tittning å längta till Torsdag för då blir de en liten julafton hos svärföräldrarna å spela bingolotto :). Men önskar er alla en GOD JUL. Kanske får en data av tomten, de låter så iaf :D

ömma fötter....

Efter 10 timmar på jobbet men de är roligt att jobba. Speciellt på Herrgårn. Det känns så mke finare haha. Synd bara att man inte kan ha de som ett hel tids jobb :(. Men nästa vecka så skriver ja in mig på arbetsförmedlingen å grejar. Sen hoppas ja på att Herrgårn kan bli helg jobb iaf, trivs ju bara bättre å bättre där uppe fast de kan bli så långa pass men de ger ju pengar :). Imorn blire iväg å klippa sej å sen kl 3 börjar man arbeta ingen å sen fredag å lördag blir de arbeta oxå. Skoj! Nää nu ska jag nog hoppa i säng, känns som man har blivit påkörd..

ingen data

Jag har ingen data längre, den går inte att starta alls längre så vi ska beställa en ny så fort pengarna rullar in. Jag jobbar för fullt helger å vecka för att få ihop nån kr till en ny data + lite annat. Skönt att få jobba, så kul! Förutom en människa som ja skulle kunna skjuta på jobbet men men bara att slänga dövörat till. Nej nu blire lucia. Byebye :)

Matvägrar

Min son matvägrar!
Han vill inte äta nånting, förutom välling.
Jag får i honom nån sked mat sen gallskriker han. Fort man tar i skeden så skriker han.
Hur ska jag göra :/ ?
Han har inte vela ätit på 1vecka typ, bara välling.
Huvudsaken han får i sej nått men han kan inte leva på de, fortsätter han så tänker jag svälta honom. Det låter jätte taskigt men han kanske äter då iaf. För han är över 1år & han ska väl inte leva på välling tkr jag då.
Men idag har jag fått i honom nyponsoppa & nån kycklingbit så de kanske vänder, får hålla tummarna.
Imorn får han sin välling på morgonen sen får han han välja att äta mat lr va hungrig, nångång måste han väl börja äta lr?
Han älskade ju mat förut, han åt allt & hur mke som helst & när som helst så de gör ju lite ont i en när han inte vill äta nu..
Men han kanske har ont i halsen, jag har ju haft de så de är ju inte omöjligt.
Men inte kan jag fråga heller :/.
Jaja hoppas de vänder snart ♥

känner mig deppig

Känner mig deppig på nå vis. Tror nästan de är min mage som gör att jag känner så. Det är nå fel på den, den sväller som en badballong, jag får "huggningar" under bröstkorgen å typ "mensvärk" när jag äter. Tkr de är jätte mysko. Ursäkta infon men jag är inte lös i magen :s. Fortsätter de här så tänker jag ringa vårdcentralen för att få de kollat. De känns mysko hela dagarna å jag vill bara ligga ner :/. Jag är ju sugen på nått hela tiden me men jag får inte äta för då vet jag ju att jag sväller ännu mera. Allt strular denna månad, usch för december just nu!

Tappat bort humöret & ägghelvete...

Min son måste ha tappat bort sitt glada humör nånstans..
Är det nån som har sett de så hör av er!
Vet inte vrf han är såhär sur :(.
Riktigt mammig, ska hänga på armen helst 24/7 & inget duger just nu.
Funderar på om det är den elfte tanden som är påväg. Hans tänder växer ju som ogräs & de är ingen paus i mellan heller utan när den ena har kommit upp så börjar nästa direkt efter :/.
Tkr synd om honom!
+ att han är ju allergisk mot ägg, de går inte ens att äta nånting med ägg i i närheten längre utan att hans kinder blir knallröd & då menar jag RÖD.
Han kliar ju sönder kinderna & hakan på nätterna :(.
Jag börjar bli rädd för att lämna honom på dagis nu.
Tänk om dom inte tar de riktigt på allvar lr hur man ska säga så dom låter dom andra barnen äta ägg till frukost å han får nått annat. Det går inte, då får han äta frukost hemma :/.
Dom blir ju inte lidande, de är ju vi här hemma som får vakna nätter & gå vakt så han inte klöser sönder sej.
För han kliar ju tills blodet rinner. Hittade en blodig säng en morgon & det är inte det roligaste, de lovar ja.

Vrf just han?
Jag hade väl kunnat fått de ist!
Inte han.
Han är liten ♥
Det gör ont i mig att se honom såhär!



RSS 2.0